• Kováts Judit estje: Hazátlanok - Bencs Villa

Hazátlanok




A Hazátlanok Kováts Judit azonos című regénye alapján készült, s az irodalom, a zene, a színművészet és vizuális elemek ötvözésével közelmúltunk történelmének több fehér foltját, közösségi sorstragédiáit mutatja be szerelmi történetbe ágyazva.

A Hazátlanok című multimediális irodalmi, felolvasószínházi produkciót tekinthetik meg az érdeklődők szeptember 22-én, kedden 17.30-tól a Bencs Villában.

A Hazátlanok Kováts Judit azonos című regénye alapján készült, s az irodalom, a zene, a színművészet és vizuális elemek ötvözésével közelmúltunk történelmének több fehér foltját, közösségi sorstragédiáit mutatja be szerelmi történetbe ágyazva. A Hazátlanok szereplői fiktív személyek, azonban minden, ami velük történik, a valóságban is megtörtént.

Kováts Judit az idén ezért a regényéért próza kategóriában megkapta az Artisjus Irodalmi Díjat.

A Bencs Villa pódiumán az írót, azaz önmagát Kováts Judit személyesíti meg, Lilli Hartmann szerepében Nyomtató Enikő színművészt láthatják, a narrátor Kováts Dénes.

A további alkotók: Karap Zoltán, Sas Szilárd, Molnár Máté (zene, hang- és képkulisszák), Kováts Judit (dramaturg), Karádi Zsolt (rendező).

Az előadást követően az alkotók beszélgetésre invitálják az érdeklődőket a témáról, az alkotásról.









Jegyek:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.

Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (csak hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54.

Tel.: 06-20/461-4551 (hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

Online: ITT!






Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.