Folynak a munkálatok a Bessenyei és a Benczúr téren!

Folynak a munkálatok a Bessenyei és a Benczúr téren!

Tisztelt látogató Vendégeink!


Folynak a munkálatok a Benczúr-Bessenyei terek körüli úthálózat és járdák rekonstrukciója kapcsán.A Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) az útépítési munkálatokat szakaszosan, teljes útlezárás mellett végzik, kezdődően a Bessenyei tér 6. számtól a Bethlen Gábor utcáig terjedő területen. Ez a szakasz gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Széchenyi utca – Bessenyei tér 6. sz. közötti szakasz zsákutca, a kétirányú forgalom 30 km/s sebességkorlátozás mellett biztosított, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések vannak továbbra is érvényben.


A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán, valamint a Benczúr tér mindkét oldalán útszűkületre, félpályás lezárásra kell számítani, megállni tilos jelzés, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat! Kérjük az augusztus 20-ai ünnepségre, valamint a VIDOR fesztivál programjaira érkezőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek és a környező utcákban parkoljanak gépjárműveikkel.


Köszönjük a gépjárművezetők, és az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését!


Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.