KUTHY PATRÍCIA ÉS ILLYÉS ÁKOS IS TARTOTT KÉPZÉST A NYÍREGYHÁZI DIÁK-POLGÁRMESTERI IRODA FIATALJAINAK

KUTHY PATRÍCIA ÉS ILLYÉS ÁKOS IS TARTOTT KÉPZÉST A NYÍREGYHÁZI DIÁK-POLGÁRMESTERI IRODA FIATALJAINAK

A programszervezés és a kommunikáció állt a képzés középpontjában.

Nyáron sem tétlenkednek a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda fiataljai: augusztus 1–4. között részt vettek az idei év első képzésén. E négy nap alatt a diákok megismerkedtek a programszervezés menetével és a kommunikáció alapjaival, de betekintést nyertek az újságírás és a média világába is. Ismereteiket előadások, majd az ezeket követő gyakorlatiasabb, nem formális játékok segítségével bővíthették, de a kikapcsolódásra, így egy tiszai hajókirándulásra is jutott idő.

Hasznosítható tudás

A Mustárház munkatársai interaktív előadásokat tartottak a fiataloknak, akikhez vendégek is érkeztek: Pócsi István, a Barba Negra Music Club programigazgatója a koncertszervezés kulisszái mögé vezette be a diákokat, Kuthy Patrícia és Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház színművészei szituációs gyakorlatokat játszattak el a résztvevőkkel, Száraz Ancsa, a Kelet Magyarország szerkesztő-újságírója pedig az átalakuló újságolvasási szokásokról beszélt a fiataloknak.

Minden fiatal új élményekkel és olyan tudással tért haza, amit a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Irodában később hasznosíthatnak.

Az iroda továbbra is várja a csatlakozni vágyó fiatalokat abban a reményben, hogy együtt, közös erővel még pezsgőbbé tudják varázsolni a nyíregyházi diákéletet.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.