MEGVALÓSULT A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ KRÚDY KAMARA ELŐTERÉNEK KOMPLEX FEJLESZTÉSE!

MEGVALÓSULT A MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNHÁZ KRÚDY KAMARA ELŐTERÉNEK KOMPLEX FEJLESZTÉSE!

A Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előcsarnoka átfogó modernizáción ment keresztül. A projekthez a Helyi Akciócsoport által meghirdetett pályázati felhívásra benyújtott támogatási kérelem által 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a teátrum. Az Európai Unió által finanszírozott beruházás eredményeként a Kamara közönségforgalmi része teljes egészében megújult, annak érdekében, hogy a helyi közösség kulturális élete a jövőben is magas színvonalú legyen.

A fejlesztés célja, a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamara előterének átalakítása és korszerűsítése, biztosítva a nyíregyházi közönség nívós fogadását. A rekonstrukció során a mai kor követelményeit és a nézői igényeket is szem előtt tartottuk. Emellett korszerű eszközök kerültek beszerzésre, mellyel a város művészeti életet kívánjuk népszerűsíteni. A projekt keretein belül megvalósulhatott, hogy a Kamara előcsarnoka nagymértékben fejlődjön.

A Móricz Zsigmond Színház a „Városrészek mikroközösségi tereinek infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-7.1.1-16-H-067-2 kódszámú pályázati felhívásra nyújtotta be pályázatát, melyet a Helyi Akciócsoport pozitívan bírált el, így 10 millió forintos támogatásban részesült a Társaság.


A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, melynek köszönhetően a Móricz Zsigmond Színház 105 m2 városi területeken renovált középület fejlesztést valósított meg.


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.